Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Törölköző

Rendezés:
Nézet:

Az Ifiniza törölközők prémium minőségű termékek. Török gyapotból készült pamutszálak biztosítják a minőséget. Minél hosszabb és vastagabb egy pamutszál, annál jobb a belőle készült törölköző nedvszívó képessége. Gyártóink OECO-TEX minősítéssel rendelkeznek, mesterséges színező anyagokat nem használnak. Így nem csak a környezetünkre, de rád is vigyáznak. Neked sem mindegy, hogy bőröd milyen vegyszerekkel érintkezik.

Egy hagyományos frottír törölköző súlya 350-450 g/m2 között van. Az Infiniza törölköző 500 g/m2 súlyú, szövése sűrű. Egyik felülete klasszikus hurkolt, ettől  selymes, lágy tapintású. A másik felülete nyírt, ez adja az exkluzivitását. Luxus érzetét fokozza a két végébe szőtt ezüst minta, ami kiemeli a törölköző színét.

Törölközőink színeit az aktuális lakberendezési trendek határozzák meg. Fekete, magenta, bézs és királykék színekben forgalmazzuk ezeket a gyönyörű, jó nedvszívó frottír törölközőket, amik nem csak saját használatra, de ajándéknak is kitűnők.

Két méretben vásárolhatod meg törölközőinket, a strandtörölköző 90x150 cm méretű és a kis törölközőnk 50x100 cm nagyságú.

Ha törölköző mosáskor betartod a kresz címkén lévő utasításokat, hosszú ideig élvezheted a terméket. Ne feledd, a 100% pamut termékekhez sose rakj sok öblítőt, mert filmréteget képez a szálakon, és elveszti nedvszívó képességét. Öblítéshez kevés öblítőt tegyél a mosógépbe vagy használj egy kis ecetet, ha kényes vagy az illatára, rakj hozzá néhány csepp illóolajat. Ha megfogadod tanácsunkat, sokáig élvezheted fürdőszobai lakástextiljeidet.